Directors

GRUP DIRECTORS

Toni Gómez, Ramón López

Els components som Toni Gómez i Ramon López. Les nostres tasques i funcions consisteixen en dur a terme tasques de supervisió (de tots els equips de la producció, manteniment de programació), estar familiaritzats amb tots els aspectes relacionats amb la producció de l’obra (excepte actors). També funcionem com a vincle entre la companyia , el professorat del grup i col·laboradors voluntaris, a més a més, hem de localitzar i obtindre recursos, delegar responsabilitats i desenvolupar iniciatives.

Comunicar la informació, habilitats i tècniques necessàries per a una eficaç posada en escena, cant, intervenció i dansa. Hem de fer els ajusts necessaris en el projecte per tal de convertir el treball en un muntatge eficaç, també hem de comunicar sentiments i inspirar els alumnes perquè interpreten adequadament els seus papers ajudant-los a aconseguir allò que ells i elles no hagueren pogut imaginar abans.

Tanmateix hem realitzat tasques de coordinació com configurar la llista de contactes dels actors i les actrius així com les dades personals de tots els membres de la companyia.