Maquillatge

GRUP MAQUILLATGE.

Components: Maria Ferrer, Unax Moltó, Carla Calatayud.

Funció/Treball/Tasca:

El nostre treball consisteix a caracteritzar els actors i les actrius segons el personatge que vagen a interpretar. També vestir-los segons el físic d’eixe personatge. Els maquilladors són molt importants per a l’obra perquè si no hi haguera maquilladors els actors i les actrius no estarien ben vestides ni maquillades, d’acord amb el personatge que han de representar. Nosaltres, a més de maquillar, també tenim la tasca de fer el vestuari i els pentinats. D’aquesta manera els intèrprets ja podran eixir a escena i actuar caracteritzats de manera adequada al seu personatge.

Fins ara hem realitzar algunes activitats relacionades amb la nostra tasca.

Vam realitzar una activitat de maquillatge amb una esteticista i perruquera que li deien Mayka. Ens va ensenyar molts truquets de maquillatge i també com utilitzar el làtex per fer canviar l’aparença de l’intèrpret, per fer més vell un personatge que no ho semble, etc. L’activitat consistia a caracteritzar a algú atenent al paper que haguera de realitzar.

Vam realitzar diverses proves i vam aprendre com realitzar les caracteritzacions i trucs senzills que ens ajudaran a realitzar el nostre treball

I ens va eixir prou bé!!!!!!