Relacions públiques

RELACIONS PÚBLIQUES

Som una classe de 2n d’ESO que estem treballant en una obra musical nosaltres sols i on cadascú té una professió.

Som Paco i Joan i som els relacions públiques. La nostra companyia s’anomena LIVE LÒVA.

La nostra tasca consisteix a establir contactes amb entitats i mitjans de comunicació per tal que la nostra obra siga coneguda pel públic en general i en concret a la nostra població i que els mitjans de comunicació locals, comarcals i provincials sàpien del nostre treball.

A més, també hem estat buscant llocs on aconseguir materials que ens faran falta per tal de muntar l’obra: materials, peces de tela, material fungible….

És una tasca que tot i ser interessant també necessita d’un esforç i dedicació important ja que d’ella en depenen la resta de components de la companyía.

Aquestes són totes les professions:

– ESCENÒGRAFS

– IL·LUMINADORS, MAQUILLADORS, DIRECTOR DE PRODUCCIÓ, DIRECTOR D’ESCENA, ESCRIPTORS, RELACIONS PÚBLIQUES, COMPOSITORS I ACTORS.

L’òpera s’estrena el 27 de maig al Gran Teatre de Xàtiva.

Durant el projecte hi ha vàries excursions com la que hem realitzat a Alzira a cantar Carmina Burana o les dues que hem fet al Palau de les Arts a València, etc…

També fem diversos reptes per a millorar la relació entre el companys (vam fer un repte que consisteix a posar cadires i com un tren sense baixar de la cadira arribar a un lloc determinat).